Čestitka povodom praznika/blagdana

Image kdkPovodom jednog od najljepšeg katoličkog  blagdana Uskrsa i pravoslavnog praznika Vaskrsa, blagdana i praznika optimizma i pobjede života nad smrću, koristim priliku da posjetiteljima sajta vremeplov.ba uputim iskrene čestitke i želim katolicima  „Sretan Uskrs!“  i pravoslavcima „Hristos vaskrese!“ / „Христос воскресе“.
Danas, kada je mnogima teško, kada tjeskoba, strah i nesigurnost mnogima zatvaraju perspektivu, neka ovaj blagdan/praznik unese svjetlo i radost u vaše živote, da pokazuje na dobro, ljubav i nadu, da činite dobro bližnjima i pomažući drugima, jer darujući drugima, najviše obdarujete sebe.
Također, svim dobrim ljudima, slavljenicima i čestitarima, upućujem riječi da ovaj praznik iznova i uvijek iznova nudi priliku da budemo bolji, da budemo ljudi u najplemenitijem smislu, da se s više pažnje odnosimo jedni prema drugima te da se prisjetimo onih vrijednosti i tolerancije koje su zajedničke svim ljudima na planeti, da u sebi probudimo dobrotu, s drugima podijelimo nadu i otvorimo svoja srca i domove za dobro koje mora doći.
Mi željezničari, na poslu u uniformi, uvijek dragi i bliski sa ljudima, jednostavni i iskreni, tihi i predani na svom poslu, mi koji znamo da nas vole djeca, odrasli, stariji i nemoćni, u vremenu  kojem dajući najbolje od sebe i vođeni načelima zajedništva i željezničke solidarnosti, imamo šansu, da u blagdanskom ozračju ili prazničnoj atmosferi, bez obzira na pripadajuću duhovnosti, tražimo smisao i istinsku sreću u pravim vrijednostima, pokažemo čojstvo zbog tolerancije i izgradnje dobrosusjedskih odnosa uz poštivanja svačijih osjećanja.
Dok uskršnje/vaskršnje lomite jaje, neka mir vašom dušom vlada, nek vam Bog snage daje, da zlo dobro nikad ne navlada. Zdravi i veseli bili.
Admin: Srećko Ignjatović